Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Elton Songs i Iaia! amb Montserrat Carulla obriran la nova temporada d'espectacles a Can Rajoler i la Cooperativa

Tots aquells que adquireixin el Carnet Amic dels Teatres de Parets tindrà un descompte del 50% en les entrades de tots els espectacles de l'any.

Coincidint amb la Festa Major d’Hivern que se celebrarà els propers 24, 25, 26 i 27 de gener, començarà la nova temporada d’espectacles als teatres de Parets. La primera obra arribarà el dissabte 25 de gener, a les 22.30 hores, de la mà de l'anglès Paul Kazan i el seu grup, que oferiran el concert Elton Songs, al Teatre Can Rajoler.

Un dels plats forts de la programació d’aquest primer semestre de l’any serà la visita de Montserrat Carulla, el dilluns 27 de gener, amb el muntatge Iaia! que aquests dies es pot veure al Teatre Romea de Barcelona. La veterana actriu s’acomiada dels escenaris amb aquesta obra dirigida pel seu fill, Roger Peña.

Durant els pròxims mesos també es podran veure al Teatre Can Rajoler, Renoi, quina nit de nuvis, interpretada per l’Òpera Còmica de Barcelona i guardonada amb el Premi Serra d’Or de Teatre 2013. El muntatge El Cafè de la Marina, del grup Quatre per Quatre, Red Pontiac, de Míriam Iscla i Cristina Cervià, el Concert Clàssics BCN o l’obra Per un sí o per un no, amb Lluís Soler i Xavier Boada seran també algunes de les propostes teatrals d’aquesta temporada.

Les interpretacions locals ens arriben amb els paretans Adrià Aguilera i Un concert de mil dimonis, el diumenge 4 de maig, i el grup de teatre Som i Serem, que seran els encarregats de tancar la temporada d’espectacles el 18 de maig amb l’obra Perruqueria de senyores.

Cafè Teatre a la Cooperativa

Els Diálogos en 3D, d’Oswaldo Digón, conegut per la seva participació al programa El club de la comedia; el popular Manu Badenes amb el muntatge Histeria de lo nuestro o l’obra Tuppersex, posaran el punt d’humor a les nits dels dissabtes dins el cicle d’obres incloses al Cafè Teatre, que es programen a la sala Basart de la Cooperativa

L’entitat Rialles serà l’encarregada de les actuacions adreçades al públic infantil, que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes. El preu de les entrades és de 7 euros per espectacle i gratuït pels socis de Rialles. Aquest diumenge 12 de gener, a les 18 hores, es representarà l’espectacle d’humor visual ‘Gom a gom’, de la Cia. Chapertons Còmic Teatre.

Carnet d’Amic dels teatres de Parets

Amb l’objectiu d’oferir condicions especials per assistir a les representacions programades durant l’any, novament es posa a la venda el Carnet Amic dels teatres de Parets amb un 50% de descompte en tots els espectacles i amb l’opció de disposar de seient exclusiu. També ofereix prioritat en l’adquisició d’entrades addicionals i invitació als actes públics que es programin directament des de l’Ajuntament als teatres del municipi.

Share