Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Rentat de cara, pintat i nou vestuari pels personatges i Gegants de Montmeló

Tota la rehabilitació, duta a terme durant l'any passat, ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

La Colla de Geganters i Grallers de Montmeló, han realitzat durant el 2013, la rehabilitació de diferents elements dels personatges i gegants de Montmeló. S’han reparat les fibres malmeses, se’ls ha rentat i s’han tornat a pintar tots tres Gegants. A més, s’han restaurat els cavallets d’en Malús i la Montserrat. En Jordi se li ha fet un cavallet nou. I el més important per la Colla és que s’ha fet un vestuari nou per en Malús i la Montserrat, molt més lleuger i funcional, mantenint els trets rellevants què els caracteritzen.

Aquest vestuari s’inaugurarà a la propera Trobada Gegantera de Festa Major 2014 de Montmeló, a final de juny. Tot aquest procés de rehabilitació ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada per la Delegació de Cultura de l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, a la que es presenten les entitats de cultura popular tradicional amb programació continuada d’activitats anuals.

La Colla de Geganters i Grallers de Montmeló, que a més d'organitzar diferents esdeveniments propis al llarg de l'any, col·laboren amb altres entitats i en diferents activitats del poble, es mostra molt satisfeta per la feina realitzada i pel recolzament que tenen entre el públic de Montmeló, així com per les diferents institucions públiques.

Share