Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Convocats els concursos de cartells i de disfresses del Carnaval de Montornès

La rua d'enguany tindrà lloc el dissabte 1 de març però abans el 21 de febrer es farà el lliurament de premis.

L'Ajuntament de Montornès ha convocat una nova edició del Concurs del cartell anunciador de la festa i el de disfresses que se celebra durant la rua i que enguany serà el dissabte 1 de març. El Concurs de Cartells, que arriba a la 29a edició, manté tres categories: majors de 19 anys, joves d'entre 13 i 18 anys (ambdós inclosos) i infants. Els premis estan dotats amb 300, 200 i 100 euros.

El termini de presentació de propostes acabarà el dimecres 19 de febrer a les 20 hores. Els treballs es poden lliurar al Casal de Cultura, al Centre Juvenil Satèl·lit i, aquest any per primera vegada, a l'Oficina del barri de Montornès Nord. El divendres 21 de febrer a les 19 hores, la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura acollirà l'acte de lliurament de premis i la inauguració d'una exposició amb totes les obres presentades.

Concurs de Disfresses

Pel que fa al concurs de disfresses es durà a terme el dissabte 1 de març durant la rua de Carnaval. Les inscripcions ja es poden formalitzar al Casal de Cultura, al Centre Juvenil Satèl·lit i a l'Oficina del barri. Hi ha categories d'adults i d'infants i s'hi pot participar individualment, en parella, en grup, en família, o en comparsa. S'atorgaran premis a la disfressa més original i a la més treballada que oscil·laran entre els 60 i els 300 euros, segons la categoria.

Share