Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Comissió de Preus de Catalunya impedeix a Sorea que incrementi un 19% el preu de l'aigua a la Llagosta

La Comissió de Preus de Catalunya ha emès una resolució que dóna la raó a l'Ajuntament respecte a l'increment del preu del subministrament d'aigua que va aprovar el ple municipal i que per aquest any és d'un 2,9%.

Aquest organisme de la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya no ha autoritzat l'empresa Sorea a incrementar el preu del subministrament d'aigua a la Llagosta d'un 19%, tal com demanava la concessionària d'aquest servei al municipi.

L'Ajuntament de la Llagosta només havia autoritzat per enguany un increment de preus del 2,9%. Davant la insistència de Sorea per forçar una pujada del 19%, l'Ajuntament va lliurar a la Comissió de Preus de Catalunya l'argumentari amb les accions que des del Consistori s'estan duent a terme per reduir el cost del subministrament d'aigua.

Entre aquestes accions hi ha l'ampliació de l'ús del pou de Can Xiquet amb l'objectiu de pal·liar els efectes que l'increment del preu de l'aigua pugui tenir en el rebut de subministrament. Així, l'Ajuntament de la Llagosta espera cobrir, si és produeix, qualsevol desequilibri a finals d'any quan s'analitzi el compte d'explotació de Sorea amb l'objectiu que tingui el menor impacte possible en la ciutadania.

Segons l'alcalde de la Llagosta, Alberto López, amb la decisió de la Comissió de Preus de Catalunya s'avalen els plantejaments municipals. “L'Ajuntament de la Llagosta està treballant per reduir els costos associats a la prestació del servei de subministrament d'aigua i evitar increments brutals del rebut de l'aigua”, ha argumentat l'alcalde.

Share