Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La planta de Laboratoris Esteve, de Martorelles, serà la més afectada per l'ERO presentat divendres passat

Dels 225 treballadors que la companyia pretén acomiadar amb el reajust de la plantilla està previst que vagin al carrer 73 empleats de la seu baixvallesana.

Un 13% de la plantilla que Laboratoris Esteve té a la planta ubicada al polígon Can Roca, de Martorelles, seran acomiadats segons les previsions de la companyia. La branca farmacèutica de la companyia catalana va presentar divendres l'expedient de regulació d'ocupació que preveu 225 acomiadaments: 73 a Martorelles, 47 a la seu central de Barcelona, 25 al Parc Científic de Barcelona i la resta, 81, serien comercials o en diverses delegacions.

Pel que fa a la planta de Martorelles actualment hi treballen 543 empleats, la mitjana d'edat de la plantilla és d'uns 42 anys, de manera que es fa molt díficil aconseguir baixes per prejubilacions durant el procés de negociació entre l'empresa i els sindicats. La companyia va justificar l'ERO tenint en compte els resultats obtinguts l'any passat on es van registrar unes pèrdues aproximades de 56 milions d'euros.

Share