Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Adamo Telecom Iberia inicia el desplegament de la fibra òptica al Polígon Industrial de Sant Fost de Campsentelles

Adamo Telecom Iberica ofereix tres tipus de servei de fibra òptica i telefonia fixa, adaptables a les necessitats de les diferents empreses.

Aquest dimecres, 4 de juny s’ha presentat, al Club de l’emprenedor, el Projecte d’estesa de Fibra Òptica al Polígon Industrial de Sant Fost de Campsentelles que durà a terme l’empresa Adamo Telecom Iberia. Una vintena d’empresaris de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès ha assistit a la presentació del nou servei, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Montserrat Sanmartí i del president de l’Agrupació Joan Moretó.

Adamo Telecom Iberica ofereix tres tipus de servei de fibra òptica i telefonia fixa, adaptables a les necessitats de les diferents empreses (des del petit taller que només necessita una línia de telèfon i una d’ADSL, a la que precisa més línies de telèfon, més IP fixes o atenció tècnica les 24 hores).

La setmana que ve està prevista l’activació de la capçalera de la xarxa i en un període de 10 dies es podran dur a terme les primeres altes de clients. L’arribada de la fibra òptica al polígon, s’emmarca en el Projecte de Modernització del Sector Empresarial cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès.

Share