Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

ADAMO encetarà aquest juliol el desplegament de la fibra òptica al polígon industrial de Sant Fost

La mateixa empresa també estendrà la fibra a la resta del municipi després d'esgotar les possibilitats amb Telefónica.

L’empresa ADAMO que aquest mes de juliol iniciarà el desplegament de la fibra òptica al polígon industrial de Sant Fost de Campsentelles, també ho farà a la resta del municipi, començant per Can Corominas, segons es va explicar a la sessió informativa que l'Ajuntament va celebrar a l’Ateneu el passat 3 de juliol. L'alcaldessa Montserrat Sanmartí va explicar que “amb el  Pla de modernització del Sector empresarial, s’ha construït l’edifici que allotjarà el Club de l’emprenedor i ha arribat la fibra òptica a Sant Fost. Ara tenim una central telefònica al polígon que ens obre la possibilitat d’estendre-la a tot municipi”.

Fonts municipals han avançat que aquesta central telefònica estarà a disposició de qualsevol operador que demani permís. Així, ADAMO com a operadora de fibra, va sol·licitar llicència per a donar connectivitat de fibra al territori santfostenc, tant a les indústries del polígon com a les llars del municipi, fent el desplegament de fibra amb recursos propis.

A principi de 2015 l'Ajuntament podrà donar més informació sobre la situació del desplegament d’aquest operador de fibra o d’altres. El regidor d'Urbanisme, Juan Francisco Fernández, deia que “esgotada la via amb telefònica (operador majoritari del mercat de telefonia i dades) i altres alternatives com el wimax aquesta és una bona oportunitat, finalment podem dir que la fibra ha arribat a Sant Fost”

L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ha explicat en un comunicat que tot i no tenir competència en telecomunicacions "continuarà impulsant i facilitant-ne  la millora".

Share