Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Més de 13.000 persones continuen a l'atur al Baix Vallès tot i el descens de l'1,45% de maig

Parets i Vallromanes són els únics municipis baixvallesans on va pujar el nombre d'aturats durant el darrer mes.

Durant el maig, s'ha registrat una moderada reducció en el nombre de persones sense feina al territori baixvallesà. Així seguint la tendència de la comarca o de Catalunya han trobat feina 194 persones el que significa una reducció de la taxa de l'1,45% situant-se en el 19,88%. L'atur a la zona sud de la comarca continua molt per damunt de la mitja comarcal que és del 17,81%.

Per municipis baixvallesans és a Mollet i Montornès on més ha baixat l'atur tot i que les dues localitats tenen dues de les taxes més altes de la comarca amb 21,54 i 21,01%. A Mollet han trobat feina 94 persones, a Montornès 47, seguit per Martorelles amb 24, Sant Fost 18, Montmeló 15, Vilanova 4 i La Llagosta 3. L'atur, en canvi, ha pujat a Parets en 9 persones (1.672, 16.53%) i Vallromanes en 2 (129, 10,17%). Les localitats amb menys atur de la zona són per aquest ordre: Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Vilanova, Sant Fost de Campsentelles i Parets.

Share