Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

PIMEC i el Circuit de Montmeló col·laboraran per promoure les relacions empresarials

En el conveni signat avui es remarca la voluntat de potenciar els esdeveniments esportius per ajudar les empreses a fidelitzar els seus clients i col·laboradors.

Els socis de PIMEC podran obtenir entrades de Fórmula 1 i MotoGP amb descomptes exclusius, així com també tindran aquest avantatge en el lloguer d’espais d’Hospitalitat com les Suites Gold o Platinum, situades a la Tribuna Principal del Circuit de Montmeló.

D’aquesta manera, els socis de PIMEC tindran la possibilitat d’organitzar tot tipus d’esdeveniments i activitats per a empreses gràcies a la polivalència d’una infraestructura equipada que ofereix tot tipus de serveis i que inclou entre d’altres un restaurant, sala de premsa amb capacitat per a 450 persones, diferents espais VIP i fins i tot un heliport.

Pel director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià “l’acord respon a la voluntat comuna de promoure el Circuit de Catalunya entre els socis de PIMEC, especialment en els serveis que oferim a les empreses, el que sens dubte estrenyerà els llaços entre el Circuit i les petites i mitjanes empreses catalanes”.

Share