Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'atur puja al Baix Vallès durant l'agost i trenca la tendència de sis mesos consecutius de descens

La Llagosta i Vilanova del Vallès han estat els únics municipis on ha baixat el nombre de persones sense feina.

Després de sis mesos consecutius de descens de la taxa d'atur i seguint la tendència espanyola i catalana durant l'agost ha tornat a pujar el nombre de persones sense feina al Baix Vallès. Ara bé, la variació del darrer any dóna dades més positives perquè respecte al 2013 s'ha reduït un 10,87% el nombre d'aturats. Així a l'agost un total de 134 persones del mercat laboral del Baix Vallès s'han incorporat a les llistes de l'atur (17,27%). En xifres absolutes 11.337 ciutadans d'aquest territori no tenen feina.

Per municipis Montornès del Vallès continua sent la localitat d'aquest àmbit amb major desocupació (19,23%), seguida per Mollet (18,64%) i La Llagosta (18,21%). A la banda baixa s'hi troben Sant Fost (12,61%), Santa Maria de Martorelles (13,26%), Montmeló (14,56%) i Parets (14,75%).

La Llagosta (-9) i Vilanova del Vallès (-8) -dins del mercat de Granollers- han estat els únics municipis on ha baixat el nombre de persones sense feina. On més ha pujat l'atur ha estat a Parets (-56), Montornès (+35) i Mollet (+25). En tot el territori català l'atur va pujar en 3.385 persones a l'agost situant-se en els 571.616.

Share