Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès traslladarà la seva seu de Mollet a Sant Fost de Campsentelles

Un conveni de col·laboració amb el consistori santfostenc permetrà a l'AIBV ocupar un espai al nou Club de l'Emprenedor.

El nou Club de l'Emprenedor de Sant Fost de Campsentelles que s'inaugurarà el pròxim 20 de setembre acollirà la seu de l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès. A final de juliol l'AIBV signava un conveni de col·laboració amb el consistori santfostenc que a més de fixar la seu a l'equipament batejat com la Serradora també regulava els serveis que l'agrupació oferirà als ciutadans de Sant Fost i Santa Maria de Martorelles.

Pels industrials el nou espai de la Serradora serà un punt de trobada per promocionar el món de l'emprenedoria i de la indústria alhora que consideren que la nova ubicació de la seu -que fins ara estava a Mollet- els situarà en un punt estratègic.

Des del Govern municipal es mostren satisfets pel projecte de modernització del sector empresarial que a banda de la construcció del Club de l'Emprenedor també s'ha dut a terme la implantació del servei de fibra òptica al polígon de Sant Fost. Un altre dels objectius de l'Ajuntament serà el de col·laborar amb les empreses per oferir llocs de feina utilitzant la borsa de treball i oferir cursos de formació per tots els sectors implicats.

D'altra banda, el mateix 20 de setembre està prevista la inauguració del nou espai jove de la localitat situat a l'entrada del polígon de Can Baliarda, un habitatge de propietat municipal. L'espai aque collirà el punt jove comptarà amb un jardí per activitats a l'aire lliure i d'unes pistes d'skate.

Share