Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta sol·licita 184.000 euros a la Diputació de BCN per fer diferents obres i executar pagaments

Entre les millores previstes hi ha l'adequació d'un aparcament públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert.

El Govern de La Llagosta ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona un total de 184.000 euros en subvencions per realitzar diferents inversions al municipi (129.000 euros) i per executar pagaments corrents (55.000 euros). La petició s'ajusta al programa complementari que l'administració provincial ha obert dins el marc de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.

L'Ajuntament vol destinar 78.700 euros per l'arranjament i ampliació de la vorera de l'avinguda del Primer de Maig entre els carrers del Progrés i de Pintor Fortuny. Aquests treballs està previst que s'executin durant els primers mesos de 2015. Una altra actuació serà l'adequació d'un aparcament públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert, amb una inversió de 40.500 euros. L'aparcament serà pavimentat i acollirà una setantena de cotxes.

Abans de final d'aquest any es destinaran 10.000 euros per a la millora de la instal·lació d'aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo, l'antic Riera Seca. Dins del programa d'ajuts Xarxa de Governs Locals 2012-15, de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de la Llagosta ja ha dut a terme durant els últims mesos tres actuacions: la repavimentació dels carrers de Sant Miquel i Cadaqués, l'adequació de l'aparcament de vehicles situat entre la plaça de Pere Quart i l'avinguda del Primer de Maig i la renovació de la instal·lació elèctrica de l'escola Les Planes. A més, resta pendent l'execució del projecte de reforma del clavegueram dels carrers del Progrés i del Doctor Fleming.

Share