Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Inaugurada La Serradora, el Centre de Promoció Econòmica de Sant Fost de Campsentelles

L'equipament ha estat finançat pels consistoris de Sant Fost i Santa Maria de Martorelles, l'AIBV, Diputació de BCN i la Unió Europea.

Aquest dissabte ha quedat inaugurat el nou Centre de Promoció Econòmica 'La Serradora', ubicat al polígon industrial de Sant Fost. Aquest equipament  juntament amb l’instal·lació del servei de fibra òptica al polígon suposa la implantació del projecte de Modernització del Sector empresarial, finançat per l’Ajuntament de Sant Fost i el de Santa Maria de Martorelles, l’Associació d'Industrials del Baix Vallès (AIBV), la Diputació de Barcelona i els Fons Europeus FEDER.

A La Serradora, a més de la seu de l’AIBV, hi haurà serveis per a emprenedors (recepció atesa, connexió Wi-Fi, domiciliació fiscal, oficina virtual) i espai de coworking, que afavoreix l’intercanvi i la col·laboració entre emprenedors que comparteixen l’espai de treball. El nou equipament tindrà un horari d’atenció al públic, els dies laborables al matí i a la tarda.

L’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, va remarcar la importància i maduresa del Projecte de Modernització del Sector empresarial, que va aconseguir la segona millor valoració als projectes de la província presentats als ajuts FEDER, i va agrair el suport de totes les institucions i entitats implicades.

També van intervenir Ferran Jiménez, representant de la Delegació del govern de la Generalitat a Barcelona; Ferran Civil, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i Joan Moretó, president de l’Associació d’Industrials del Baix Vallès.

Tots van coincidir en la importància de realitzar un projecte en comú, on conflueixen diferents administracions i que compta, alhora, amb la implicació del sector privat; i que procura per l’economia, la recerca de feina i la implantació de noves tecnologies.

Share