Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El ministre d'Indústria del Liban visita la Serradora, el Centre de Promoció Econòmica, de Sant Fost de Campsentelles

Hussein Hajj Hassan va participar dilluns en una sessió sobre la col·laboració público-privada organitzada per l'Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV)´.

Aquest dilluns 1 de desembre, la Serradora de Sant Fost (Centre de Promoció Econòmica i seu de l'AIBV) va acollir la visita de Hussein Hajj Hassan, ministre d’Indústira del Líban, en la sessió organitzada per l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) sobre la col·laboració público-privada en la promoció econòmica del territori.

El polític libanès va poder escoltar, de primera mà, alguns dels projectes que tenen diverses empreses associades a l'AIBV i que tenen interessos en aquest país asiàtic. L'alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, que també va assistir a l'acte, va destacar la importància de la col·laboració entre els sectors públic i privat, i va posar com a exemple la implantació del projecte de modernització del sector empresarial de Sant Fost.
 
A la sessió també es va explicar quina és la composició i les funcions de l’AIBV. El ministre libanès es va mostrar molt interessat per les explicacions de les quatre empreses que van exposar els seus projectes i va dialogar amb els assistents. Posteriorment, Hussein Hajj Hassan va visitar els polígons industrials de Martorelles i Sant Fost.

Share