Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Acord entre Bultaco Motors i l'Ajuntament de Montmeló per generar ocupació qualificada al municipi

Segons els plans de la companyia, durant aquest 2015 s'iniciarà la producció a Montmeló de les noves Bultaco Brinco i Rapitan.

L'Ajuntament de Montmeló i l'empresa Bultaco Motors han signat aquest dilluns un acord de col·laboració que permetrà la generació d’ocupació qualificada i el desenvolupament econòmic tant del municipi com de la pròpia
empresa.

La finalitat del conveni signat és regular la col∙laboració entre Bultaco i el consistori constituint així un marc estable d'ajuda que permeti a l'empresa establir‐se de la millor manera a Montmeló, impulsant la competitivitat de la firma amb millores en els serveis de publicitat, senyalització, accés a fibra òptica, seguretat i altres serveis bàsics.

Després de la instal·lació de Bultaco a Montmeló està previst que durant aquest 2015 s'iniciï la producció de les noves Bultaco Brinco i Rapitan complint amb els plans presentats a Londres el maig del 2014".

La firma té previst incorporar diversos llocs de treball en els propers mesos i per fer-ho possible comptarà amb l'ajuda del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló.

A l’acte de la signatura del conveni hi han assistit l'alcalde, Antoni Guil, el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Esteban, el Conseller Delegat de Bultaco Motors, Juan Manuel Vinós, així com els representants de la mateixa firma Indalecio Gil i Alessandro Bifano.

Una firma nascuda el 1958

Bultaco és la llegendària marca de motocicletes fundada el 17 de maig de 1958 per Paco Bultó. En la seva història ha comercialitzat models mítics com la Sherpa, Matador, Metralla o Frontera, aconseguint innombrables campionats nacionals i internacionals als comandaments d'històrics pilots com Angel Nieto, Aspar, Sammy Miller o Barry Sheene.

La Bultaco del segle XXI torna amb tecnologia molt avançada: sistema de propulsió elèctrica de desenvolupament propi, solucions de regeneració i acumulació d'energia per assolir una autonomia fins ara desconeguda i components d'alt nivell i ús de materials ultra lleugers.

Share