Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament i els promotors del nou hotel de Vallromanes donaran prioritat als veïns del poble en la contractació

Aquest divendres hi haurà un acte informatiu sobre el procés de selecció de personal per al nou hotel Mas Salagros.

Aquest divendres 30 de gener a les 19.30 hores, al Casal de Vallromanes, se celebrarà un acte públic on s’explicarà el procés de selecció i perfils laborals que es necessiten cobrir al nou hotel Mas Salagros. Els assistents tindran l’opció de lliurar el currículum a representants de l’establiment hoteler. L’Ajuntament i els promotors del nou hotel han arribat a un acord per donar prioritat als veïns i veïnes de Vallromanes en la contractació.

La xerrada informativa forma part d’un paquet d’accions que el Consistori està duent a terme per fomentar l’ocupació a Vallromanes. El 21 de gener, l’Ajuntament i el portal d’ofertes laborals Trobaré Feina van organitzar una sessió formativa sobre les noves formes d’elaborar un currículum, adaptat als nous temps, i com afrontar amb èxit una entrevista de feina.

Prèviament l'any 2013 el consistori de Vallromanes amb la col·laboració de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) va programar tres xerrades formatives destinades a persones aturades i empresaris i emprenedors i va posar en funcionament el web Feina Vallromanes (http://feina.vallromanes.cat) amb l’objectiu de posar en contacte veïns i veïnes de Vallromanes que busquen feina amb empreses, tant del municipi com de fora, que n’ofereixen. 

Share