Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes celebrarà aquest diumenge la segona edició de l’ECOFira

Una cinquantena de parades amb productes agroalimentaris es concentraran, de 10 a 20 hores, en el nucli del poble.

Aquest diumenge 26 d’abril tindrà lloc la segona edició de l’ECOFira de Vallromanes, una cita amb el medi ambient amb persones i professionals que treballen i respecten l’ecologia de l’entorn, l’agricultura local i la sostenibilitat, tant ambiental com social del planeta.

La fira, que se celebrarà de 10 a 20 hores en el nucli del poble, reunirà una cinquantena de parades amb productes agroalimentaris, de proximitat i amb sistemes de producció i funcionament sostenibles i empreses i associacions de l’entorn de Vallromanes que treballen i promocionen la sostenibilitat mediambiental.

Hi haurà també un mercat d’intercanvi de productes, serveis i temps amb una part destinada als nens, organitzat per l’associació Arrel Verda. Dins del mercat d’intercanvi, i com a novetat d’aquest any, es farà una recollida de joguines socials perquè els nens i nenes puguin jugar compartint.

Un dels plats destacats d’aquesta edició és la tertúlia amb doctor en Ciències ambientals Martí Boada, sota el títol “Catalunya, país de boscos (sense saber-ho)”.

En el marc de celebració de l’ECOFira se celebraran diferents activitats lúdiques relacionades amb les pràctiques sostenibles. Entre elles hi haurà tallers d’ecoaprenentatge, demostració de figures tallades amb motoserra, contacontes, taller i tast de licors catalans i un dinar-buffet ecològic i de proximitat.

També hi haurà batucada amb els Valltocats, cercavila amb els Gegants de Vallromanes, tir amb arc amb el Club Arquers de Vallromanes, ballada de l’Esbart Rosa dels Vents de Vilanova del Vallès, passejades en carro i inflables per als més menuts.

L’ECOFira de Vallromanes està organitzada per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració d’Eixmedia, la Diputació de Barcelona, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Residus de Catalunya, l’Associació Arrel Verda i a la implicació dels veïns i veïnes del poble.

Share