Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Circuit de Montmeló rebrà 5 milions de la nova taxa turística catalana

Dels 42 milions d'euros que es preveu recaptar 6,5 milions seran per infraestructures turístiques i d'aquests 5 seran pel Circuit de Catalunya.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha avançat quina és la previsió d'ingressos que la Generalitat ha calculat amb la nova taxa turística instaurada el novembre passat en allotjaments hotelers, apartaments, campings i cases rurals. Dels 42 milions previstos, 14 es destinaran a les administracions locals i els 28 restants es gestionaran de la següent manera: 5,5 milions per recursos turístics, 5,5 milions per a la creació i millora de productes, 10,5 milions per la promoció de Catalunya com a destí turístic internacional i 6,5 milions a infraestructures.

El representant del sector hoteler a la Comissió del Fons per al Foment del Turisme i president de Turisme Barcelona, Joan Gaspart, ha destacat la importància de la nova taxa que ha permès entre d'altres coses que no es perdi la celebració del Gran Premi d'Espanya de la F-1 a Montmeló.

Share