Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'alcalde de la Llagosta dóna suport a la plantilla de Lékué davant dels possibles acomiadaments

L'empresa té previst un pla d'acomiadaments a la zona de producció de la fàbrica, que afectaria unes 25 famílies.

El nou alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha transmès al comitè d'empresa de la coneguda Lékué el suport de l'Ajuntament davant dels possibles acomiadaments que es podrien derivar del tancament de la zona de producció de la factoria.

Fonts municipals han informat que Sierra va parlar telefònicament al vespre d'ahir amb la presidenta del comitè d'empresa de Lékué a la Llagosta, Anabel Ramírez, i té previst també posar-se en contacte amb la direcció de la firma per conèixer la seva opinió davant els possibles acomiadaments.

El comitè d'empresa es reuneix aquest divendres al matí a Barcelona amb la direcció de Lékué, on s'espera que es posi sobre la taula el tancament de la zona de producció de la fàbrica del polígon industrial de de la Llagosta i el pla d'acomiadaments, que afectaria a unes 25 famílies, la majoria del municipi.

L'alcalde, Óscar Sierra, ha dit en un comunicat de premsa que "li agradaria que finalment no arribin a produir-se els acomiadaments previstos".

El març passat la firma Lékué va fer una important inversió de 300.000 euros en les obres de les seves oficines. Fins i tot l'Ajuntament de la població va bonificar el 95%, uns 10.000 euros, de l’Impost sobre construccions i obres perquè l’equip de govern considerava que aquesta obra era d’especial interès i d’utilitat municipal.

Lékué ha aportat cada any aliments a les famílies necessitades del municipi i ha col·laborat amb la cursa popular que organitza el Club esportiu fondistes de La Llagosta.

Share