Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes destinarà 450.000 euros del romanent de tresoreria per finançar les inversions d'aquest any

La previsió inicial en el pressupost per al 2015 era de 200.000 euros i ara s'amplia per finançar una vintena d'actuacions.

El Ple extraordinari de l'Ajuntament de Vallromanes celebrat el passat dijous, 25 de juny, va aprovar amb els vots favorables de l’equip de Govern (MxV-ERC i CiU) i els vots en contra de l’oposició, iVall i Gent de Vallromanes, destinar al capítol d'inversions 450.050 € dels 652.588,46 € del romanent lliure de tresoreria corresponent a la liquidació pressupostària del 2014.

La previsió inicial del pressupost 2015 per a inversions amb el romanent de liquidació del 2014 era de 200.000 €.

Entre les actuacions que es portaran a terme hi ha: la segona fase de la línia de vida, una estructura penjador, l'adquisició d'un tractor, la xapa de protecció de les instal·lacions del terrat del Casal, una biotrituradora, l'adequació del camí d’Alella, l'enllumenat del carrer Vista Alegre, les instal·lacions de wifi, el camí de l'escola La Joiosa, sanitaris per a la pista coberta, la instal·lació d'una rampa al camp de futbol, més inversions a la zona esportiva municipal, mesures de seguretat viària, estalvi energètic, el reasfaltatge de carrers i voreres, camió de la brigada, clavegueram del carrer Salvador Dalí i l'actuació al Casal de joves.

Share