Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La cloenda de la segona fase de 'Suem la samarreta i ens mullem contra l'atur' presenta 10 projectes d'emprenedors

La Diputació de Barcelona col·labora en quatre projectes pilot similars a tota la província i un d'ells és el que es fa a La Llagosta.

Un total de 10 emprenedors han presentat aquest dijous a la tarda els seus projectes de creació d'empreses del sector de les activitats físiques i esportives saludables en el marc de l'acte de cloenda de la segona fase del programa 'Suem la samarreta i ens mullem contra l'atur', que lidera l'Ajuntament de La Llagosta. A l'acte, van assistir, entre d'altres, l'alcalde, Alberto López; el regidor de Treball, Indústria i Formació Ocupacional, Adelino Macías; el cap de l'Oficina d'equipaments esportius de la Diputació de Barcelona, Albert Abaurrea; i el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Pere Rodríguez.

Els assistents van poder escoltar les propostes dels 10 emprenedors que han participat en aquesta segona fase del programa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Escola Sant Gervasi, a més de la col·laboració de diversos organismes del sector de l'economia social, com ara les Cooperatives de Treball de Catalunya, COOP57 i l'escola de formació societària Aposta. Val a dir que durant el procés previ a aquesta segona fase es van arribar a presentar fins a 31 propostes de les que se'n va fer una selecció en funció de la viabilitat dels projectes.

La primera fase de 'Suem la samarreta' va consistir en l'organització de tres cursos de formació ocupacional, un de monitors esportius, un de monitors d'aeròbic i un de socorristes, en els quals van participar 55 persones i la segona en la creació de projectes d'empreses en els sector. La Diputació de Barcelona col·labora en quatre projectes pilot similars a tota la província i un d'ells és el que s'impulsa des de l'Ajuntament de la Llagosta.

Share