Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Tretze restaurants de Vallromanes participaran aquest cap de setmana a les 5es Jornades Gastronòmiques de Tastets

Una trentena de parades amb productes alimentaris, ecològics i artesans se citaran a la plaça Lluís Companys.

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de setembre, se celebren les Jornades Gastronòmiques de Tastets a Vallromanes, que aquest any arriben a la cinquena edició. 13 restaurants i bars de Vallromanes cuinaran una quarantena de plats (tastets) de gran nivell gastronòmic: Mont-Bell, Can Poal, Sant Miquel, Sauló, Can Gurguí, Torre Tavernera, La Noguera, Cafè La Plaça, Bar El Casal, Acipenser “Caviar de trufa”, Tens Gana, Meeting Pool i 1497 (Mas Salagros).

També hi participaran dos cellers: Bouquet d’Alella (DO Alella) i Celler El Masroig (DO Montsant) i tindrà presència la cervesa artesana “La Vella Caravana”.

Els tastets se serviran a la Pista coberta dissabte 19 de setembre de 12.30h a 16h i de 20.30h a 23.30h i diumenge 20 de setembre de 12.30h a 16h.

El preu del tastet és de 3,5€ i de 30€, els 10 tastets. El preu del tiquet de vi o cervesa artesana és de 2€ i el de 10 tiquets, 17€.

Per segon any, hi haurà el servei exclusiu del “pannier”, que proporcionarà a cada restaurant el pa que millor marida amb el plat que ha elaborat. El preu del tiquet inclou la ració de pa, que se servirà amb el tastet.

Parades artesanals i tallers

Una trentena de parades amb productes alimentaris, ecològics i artesans se citaran a la plaça Lluís Companys. Durant els dos dies de la fira, es faran diversos tallers tant per a públic infantil com adult: de cuina saludable, de ceràmica, de màgia i d’introducció a la cervesa artesana, entre d’altres.

En aquesta edició, també se sortejarà una panera de productes artesans valorada en 1.000€, elaborada amb articles dels paradistes de la fira. Hi podran participar totes les persones que hagin comprat a la zona de parades durant els dos dies de la fira. Amb cada compra, es lliurarà una butlleta per al sorteig. També hi podran participar tots els inscrits prèviament en la promoció del Facebook (www.facebook.com/FiraTastets).

La fira comptarà amb un espai on l’Ajuntament de Vallromanes i empreses exposaran els seus serveis i productes amb estands informatius i divulgatius.

Desfilada de moda dissabte a la tarda

En el marc de les Jornades Gastronòmiques, els visitants podran conèixer les tendències de moda en la col·lecció de tardor i perruqueria amb la desfilada de les firmes Cotton & Co, Blue Moon i JG Perruquers, que tindrà lloc dissabte 19 de setembre a les 20.30 h a la Zona esportiva, al costat del recinte firal.

Les 5es Jornades Gastronòmiques de Tastets estan organitzades per l’Ajuntament i compten amb la col·laboració de l’Agència de publicitat Marc Barranco, Alella DO, Catalana Occident, Vallromanes Motors, Construccions Giró Méndez, Hotel Mas Salagros, Associació Vincles i Pet Clínic Doctor Vet.

Share