Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

22 dones amb dificultats d’inserció laboral culminen la seva participació en el projecte CLARA a Montornès

Montornès del Vallès és l’únic municipi català que ha rebut col·laboració i suport econòmic del Instituto de la Mujer en aquest programa.

Aquest setembre ha finalitzat el projecte CLARA que ha anat destinat a aquells sectors de la població femenina de Montornès que, per la seva situació personal, tenen dificultats especials addicionals per poder incorporar-se al món laboral. Durant 10 mesos un grup de 22 dones han participat d’aquest recurs d’orientació i acompanyament laboral que incorpora la perspectiva de gènere en tot el seu desenvolupament.

Montornès del Vallès és l’únic municipi de Catalunya que ha rebut col·laboració i suport econòmic del Instituto de la Mujer en aquesta darrera convocatòria del programa CLARA.

Aquest dijous, 1 d’octubre, a les 10.30 hores, es durà a terme la cloenda del projecte Clara a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montornès.

Hi assistirà l’alcalde, José Antonio Montero, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar García i Vero Salavedra, un exemple d’autoocupació, guardonada aquest any a la fira de comerç electrònic Eshow pel seu portal Second baby.

Dues fases: identificació del projecte i formació

El projecte CLARA, que s’ha articulat a través del Departament Municipal de Polítiques d’Igualtat, s’ha desenvolupat en dues fases.

Durant la primera, les participants han treballat en grup la identificació del seu projecte personal, així com les seves capacitats i potencialitats, la qual cosa els ha permès millorar la seva autoestima i motivació.

En la segona fase, han rebut formació en diverses especialitats (auxiliar de comerç, cambrera de pisos en hotels, operadora de teleassistència i l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació).

La formació ha anat a càrrec de les entitats Mordered, Escola Pia i l’Escola de Turismes de Barcelona. Fonts municipals han explicat que s'han fet pràctiques en empreses de l’entorn com Sorli Discau, Àrea de Guissona i diversos establiments hotelers de la Ciutat de Barcelona.

Share