Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un estudi del SIEM indica que el nivell formatiu és clau en l’estructura de l’atur a Montmeló

De les 665 persones aturades a Montmeló, el 88,6% van deixar d'estudiar en finalitzar l'ESO.

El darrer informe d’atur registrat publicat pel SIEM (Servei d’Informació estadística municipal del Vallès Oriental), editat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental reflecteix de manera clara la incidència de la formació en l’estructura de l’atur a Montmeló. Així de les 665 persones aturades a final de setembre de 2015, un total de 589, el 88,6%, havien deixat d’estudiar al finalitzar l’educació secundaria obligatòria.

D’aquests, 64 només tenien estudis primaris i 29 no tenien cap estudi o havien deixat inacabats els seus estudis primaris.

D’altra banda, les 76 persones que tenien estudis post-secundaris (cicles formatius de grau superior, estudis universitaris de 1r i 2n cicle i altres estudis) representaven tan sols l’11,4% del total d’aturats a Montmeló.

L'informe destaca també que els majors de 45 anys, un total de 357 persones, suposen el 53,7% del total de persones aturades, mentre que 92 persones són menors de 30 anys, un 13,8% de les persones en situació d’atur.

Una altra dada significativa de l’estudi del SIEM és que les dones són majoria entre les persones desocupades, representant un 59% del total (393 dones aturades devant 272 homes en la mateixa situació).

Share