Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès contracta 24 persones a través dels Plans d'Ocupació 2015

Des de l'any 2013, més d'una vuitantena de persones han treballat de manera temporal i s'han destinat 1,2 milions d'euros.

Aquest dies s’enllesteixen les darreres contractacions previstes en els Plans d’Ocupació Local (POL) d’aquest any 2015. Des de la posada en marxa del programa el 2013, l’Ajuntament de Montornès del Vallès ha donat feina a més d’una vuitantena de persones.

En la convocatòria de 2015, l’Ajuntament ha contractat 24 persones de diversos perfils (15 manobres i oficials, 2 agents de civisme, 2 subalterns, una educadora i una integradora social) per desenvolupar 13 projectes d’interès general i social o per reforçar serveis.

Un total de 380 persones, usuàries del Servei d’Ocupació Municipal, han participat en els processos de selecció. Segons informa l'Ajuntament, l’objectiu dels Plans d’Ocupació Local és poder ajudar a alleugerir la difícil situació d’algunes famílies del poble.

Igual que en les dues edicions anteriors, el consistori de Montornès assumeix en solitari la despesa de les contractacions que supera els 372.000 euros.

Des del seu inici, l’any 2013, més d’una vuitantena de persones han treballat, de manera temporal, per a 45 projectes municipals. En total, l’Ajuntament ha destinat als Plans d’Ocupació Local més d’1.230.000 euros.

Share