Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'empresa Laser Mimar, dedicada a la caldereria i planxisteria, traslladarà la seva factoria al polígon Sector Autopista de Parets

La nova planta compta amb més de 8.000 metres quadrats i si manté el ritme de creixement podrà generar nous llocs de treball

El pròxim dijous 26 de novembre, a les 19 hores, Laser Mimar inaugurarà oficialment la nova factoria situada al carrer Dièsel, dins del polígon Sector Autopista de Parets del Vallès. L’empresa, que enguany celebra els 15 anys, ha esdevingut un referent en el sector de la transformació del metall, la caldereria i planxisteria industrials.

Les noves instal·lacions de Parets tripliquen l’espai del que disposava fins ara Laser Mimar a Badalona. En total, més de 8.000 metres quadrats distribuïts en dues naus annexes i oficines.

Amb aquest trasllat, Laser Mimar disposarà de l’espai necessari per continuar creixement de forma exponencial en les línies de negoci més tradicionals i consolidar la seva oferta de serveis d’enginyeria i disseny tècnic, així com, de producció de peces d’alt valor afegit”, segons ha explicat en un comunicat el gerent Miguel Martínez.

L’equip de Laser Mimar l’integren 25 persones però de cara al futur podria incrementar-se "si es manté el ritme de creixement".

En l’acte d’inauguració intervindran Miguel Martínez, fundador de Laser Mimar; Miquel Camps, president de PIMEC Joves; Antonio Fernández, regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Parets del Vallès; i Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès. La inauguració compta amb el suport de PIMEC Joves i serà una trobada amb clients, proveïdors, partners i col·laboradors.

Share