Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Centre de Formació i Recursos G2M de Montmeló amplia els seus usos gràcies a la reforma de l'equipament

Com a prova de la bona acollida s’han signat dos convenis amb dues noves emprenedores de Montmeló que ubicaran la seva seu social al carrer Nou, 34.

Aquest dimecres 9 de desembre, a les 18 hores, es presentarà públicament la reforma de l'equipament G2M de Montmeló i s'explicaran els nous usos que tindrà aquest espai. El que és actualment el Centre de Formació i Recursos G2M ha passat per diverses fases en la seva història i ha acollit usos i públics diferents.

Va ser originalment una granja de gallines, va acollir l’Institut, va acollir també el Pla de Transició al Treball, va ser reformat amb Fons europeus i va combinar l’ús educatiu amb l’administratiu, de magatzem i lúdic.

Actualment, i ja des de fa molts anys és la seu dels Serveis Educatius del Vallès Oriental II, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Centre de Formació d’Adults municipal (a través del qual es fa també el curs d’accés a la UNED) i és el centre on s’hi fan els cursos de formació per a l’ocupació (per a aturats i treballadors) que organitza el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montmeló.

Entre altres, a més, dues tardes a la setmana s’hi fa també un taller per a aprendre a restaurar mobles, i cada dissabte a la tarda l'ocupa l’Associació de Famílies del Trencadís per a desenvolupar-hi activitats.

En els darrers anys s’han reformat diversos espais i s’ha adquirit nou material, de manera que l'equipament disposa actualment d'un conjunt d'aules molt més equipades per a la docència, d’entre les quals en destaca la modernització de la cuina i del menjador, o la nova aula d’informàtica amb 18 ordinadors i equip complet de projecció, entre altres.

Paral•lelament, l’Ajuntament de Montmeló ha regulat els usos de l’equipament amb una nova ordenança, que es va aprovar inicialment el passat octubre, convertint la G2M en el primer equipament municipal en disposar d’aquesta normativa de gestió, que inclou també un inventari dels espais i materials existents.

Un nou ús que s’ha previst per a determinats espais de l’equipament és la cessió a empreses i nous emprenedors per a que aquests hi puguin començar o desenvolupar la seva activitat.

Nous acords d'emprenedoria

Com a prova de la bona acollida s’han signat dos convenis amb dues noves emprenedores de Montmeló per tal que aquestes puguin tenir la seu social de la seva empresa al Carrer Nou, 34 de Montmeló.

En un cas, s’ha cedit per unes hores la cuina i menjador per l’elaboració de dolços artesans i accions formatives;  en l’altre s’ha cedit un despatx per a activitat administrativa i comercial d’una empresa que comercialitza, entre altres, equips de tractament d’aigües.

Share