Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes preveu tancar l'exercici econòmic del 2015 amb un endeutament del 25%

En total el consistori de Vallromanes devia més de 900.000 euros als bancs, dels quals 389.000 són per la renovació de l'enllumenat.

L’Ajuntament de Vallromanes té previst tancar l’exercici de 2015 amb un endeutament del 25%, molt per sota del màxim legal. La normativa permet als consistoris un endeutament de fins al 75% dels ingressos corrents.

Actualment, el consistori de Vallromanes té un deute de 908.321,10€ en préstecs, dels quals 389.108€ corresponen al concertat amb l’Instituto para el Desarrollo y Ahorro Energético(IDAE) per a la renovació de l’enllumenat públic amb lluminàries de tecnologia LED.

No obstant això, d’acord amb els informes tècnics, l’estalvi mensual en la despesa d’enllumenat previst serà suficient per fer front al retorn del préstec i generarà benefici.

A més, segons ha informat el Govern Municipal existeix una subvenció acordada pel mateix ens per un import aproximat de 89.000€ destinada a amortitzar aquest préstec.

Share