Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un conveni entre l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i el Grup Empresarial Bon Preu crearà 20 llocs de treball

El nou establiment comercial estarà ubicat en una parcel·la ubicada en el sector sudest del polígon de Cal Pinxo.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el Grup Empresarial Bon Preu han signat un conveni per a la instal·lació d’un centre comercial en un solar, del qual el consistori vilanoví n'és propietari en un 25%. Es tracta d’una parcel·la de 3.590 m2 que està ubicada al sector sud-est del polígon Cal Pinxo, entre els carrers Vallserena (nou tram a construir), Vallforners i la carretera BP-5002 de Granollers a El Masnou.

El conveni suposarà beneficis importants per al municipi importants com ara la formació i contractació de 20 persones que estiguin inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació de Vilanova del Vallès sempre que compleixin els perfils professionals requerits.

També existeix el compromís d'adquirir, preferentment i en igualtats de condicions amb tercers proveïdors, productes elaborats a Vilanova del Vallès dins de la campanya Bon Preu de Km. 0 o la priorització de contractar empreses locals quan necessitin els serveis externs per treballs de manteniment o obres complementàries.

Altres beneficis seran: els ingressos de la compravenda de la participació municipal d’aquest solar ; les obres d’urbanització per a la construcció d’un nou accés al polígon Cal Pinxo ; la col·laboració econòmica amb les entitats associatives locals que tinguin per objectiu l’atenció de necessitats socials o la promoció de la cultura.

Un cop s’obtinguin els informes preceptius de la Generalitat i s’executin les obres dels accessos, l’empresa sol·licitarà els permisos municipals i té la previsió d’iniciar la seva activitat el més aviat possible, tenint en compte tots els agents econòmics i socials locals implicats.

La signatura del conveni entre l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i Bonpreu ha coincidit en el temps amb el fet que aquest grup empresarial ha guanyat el Premi Martí Gasull per la política lingüística dels supermercats Bon Preu-Esclat.

Share