Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montmeló destinarà 10.000 euros per subvencionar les empreses que contractin aturats del municipi

El Departament de Promoció Econòmica té la voluntat d'ampliar la dotació pressupostària si és necessari.

L'Ajuntament de Montmeló ha aprovat les bases de les subvencions per a la contractació de persones del municipi en situació d'atur inscrites a la borsa de treball municipal, vàlides per a aquest 2016. Aquestes subvencions estan destinades a les empreses de Montmeló o de fora, que hagin presentat una oferta de feina al Servei Local d'Ocupació i que, un cop acabat el procés de selecció, decideixin contractar una persona del municipi.

En les bases de les subvencions s'estableixen els requisits que han d'acomplir l'empresa i el treballador o treballadora contractat, els passos que cal seguir per formalitzar la sol·licitud, la justificació de l'ajut i els barems per quantificar l'import subvencionable. Una contractació de sis mesos o més, a jornada completa, amb una remuneració bruta del treballador d'1,5 vegades el salari mínim interprofessional percebria una subvenció de 390 euros mensuals, fins a un màxim de sis mesos.

Aquesta iniciativa, que es va posar en funcionament el 2013, va permetre durant l'any passat la contractació de 10 persones del poble. En total es van destinar uns 10.000 euros entre 7 empreses.

Enguany, el Departament de Promoció Econòmica ha tornat a dotar la partida amb la mateixa quantitat però ha manifestat la voluntat d'ampliar-la en el seu moment, si és necessari.

Share