Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles tanca el pressupost 2015 amb un superàvit d'1,8 milions d'euros

Disminueix l’endeutament municipal fins el 35,37%, inferior al límit màxim, i es redueix el període mig de pagament a 27 dies.

Aquest dilluns 21 de març l’Ajuntament de Martorelles va celebrar la sessió ordinària del mes de març d’un Ple on es va donar compte de la liquidació del pressupost 2015, que ha tancat amb un resultat pressupostari ajustat de 1.811.166,77 €.

El romanent de tresoreria per despeses generals és positiu en 3.250.295 € i compleix amb tots els ràtios marcats per la legislació. Concretament, ha disminuït la ràtio de l’endeutament municipal situant-se en el  35,37%, inferior al límit màxim que marca l'Estat i la Generalitat (110%).

Aquesta dada ha evolucionat molt positivament passant del 43,97% del 2013 fins el 35,37% actual. D'altra banda, s'ha reduït el període mig de pagament dels 45 dies que tenia a principis de l’any 2015 als 27 dies actuals.

Aquest romanent ha permès rebaixar el període mig de pagament a proveïdors fins els 27 dies, fet que demostra l’alta solvència del consistori, segons han explicat fonts municipals.

Alhora, permet continuar finançant el projecte de reurbanització del barri de Can Sunyer. Aquesta obra, que està canviant la fisonomia del barri, està finançada en un 75% per la Generalitat de Catalunya.

Tanmateix, fins a dia d'avui l'Ajuntament de Martorelles està suportant el 100% dels compromisos i pagaments amb les empreses adjudicatàries d'aquestes obres.

Segons el regidor d'Hisenda, Joan Marc Flores i l'alcalde, Marc Candela, aquest "múscul financer" permetrà encarar projectes prioritaris pel municipi com la remodelació de l’espai de Carrencà o d’altres compromisos reflectits en el Pla d’Acció de Mandat 2015-2019 (PAM).

Share