Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Primers moviments de terres a l'espai que ocuparà la futura empresa de reciclatges de vehicles a Vilanova

Segons les previsions municipals la nova firma d'origen navarrès -Desguaces La Cabaña- hauria d'estar operativa el gener del 2014.

Les obres de condicionament de l'espai que ocuparà l'empresa de reciclatge i desballestament de vehicles al polígon Masferrer, de Vilanova del Vallès, ja han començat. Fonts municipals han avançat que els primers treballs han consistit amb les tasques preliminars de preparació del terreny per a la urbanització i la implantació de l’activitat industrial al sector.

Després de molts anys inactiu, tot i estar previst des dels inicis dins del municipi com a polígon industrial, aquest àmbit es comença a despertar. De moment, ho fa en forma de desbrossades, neteges puntuals i explanació del terreny. La nova empresa d'origen navarrès generarà uns 200 llocs de treball a Vilanova (100 el 2014 i 100 més el 2015) i tot sembla indicar que podria estar operativa el gener de l'any que ve.

La implantació de la companyia navarresa -que encara no té nom per la futura planta catalana- comportarà la construcció de dues naus industrials de 15.000 i 10.000 metres quadrats. A més, també es contempla la rehabilitació de la Masia de Can Safont i la construcció d'una rotonda a la carretera de Valldeoriolf. En total, la firma navarresa invertirà 20 milions d'euros a Vilanova.

La firma matriu funciona des de 1970 amb una trajectòria industrial clarament consolidada. Actualment treballa també a Saragossa, La Rioja i al País Basc, compleix la normativa ambiental i és una indústria altament tecnificada.

Veure notícia relacionada:  Una empresa de Navarra escull Vilanova del Vallès per instal·lar la seva activitat a Catalunya

Share