Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Mollet inicia la comercialització de les places del pàrquing de Joan Miró a pocs dies de l'inici del pagament dels 3,8 milions € que deu a Pasquina

L'Ajuntament ofereix un descompte del 50% en la quota de lloguer -que està fixada en 55 euros/mes- durant els tres primers mesos.

L'1 de juliol finalitza la carència que van acordar l'any passat el consistori de Mollet i l'empresa PASQUINA que tenia la concessió de l'aparcament de la Plaça Joan Miró. D'aquesta manera l'Ajuntament haurà de començar a pagar els 3.862.200 euros en concepte de places no venudes segons el contracte signat entre ambdues bandes. La xifra total serà superior (uns 5 milions d'euros) ja que caldrà sumar els interessos del 6,25% atès que el pagament de la quantitat pendent es va prorrogar fins a cinc anys.

 

A pocs dies de l'inici del pagament del deute a PASQUINA el Govern de la ciutat ha iniciat una campanya de comercialització de les places d’aparcament que inclou promocions per a les persones interessades en llogar una plaça al barri. L'Ajuntament afirma que en ser un servei municipal de gestió directa permetrà al consistori oferir facilitats i promocions per al lloguer de places d’aparcament al barri de la Plana Lledó.

El preu de lloguer d’una plaça d’aparcament és de 55 euros al mes. La promoció de llançament ofereix un descompte del 50% del lloguer de la plaça durant els primers 3 mesos, una promoció que estarà vigent fins al desembre. L’objectiu de l'equip de govern és atreure les persones interessades i promoure el lloguer de places d’aparcament.

Durant tot el període de concessió de la gestió de l'aparcament PASQUINA no va vendre cap plaça i d'aquí va venir la resolució de la concessió en el plenari celebrat el desembre de l'any passat i van acordar la creació d'un òrgan de gestió municipal, punt que es va aprovar amb les abstencions d'ICV-EUiA i Ara Mollet ERC.

 

 

Share