Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia local de Vilanova disposarà durant 6 mesos d'una moto elèctrica pels seus desplaçaments

Per fer-ho possible el Govern d'Unitat per Vilanova ha sol·licitat una subvenció a la Diputació de Barcelona.

La Policia Local de Vilanova del Vallès disposa, des del 14 de juny passat, d’una moto elèctrica per fer més sostenibles els seus desplaçaments. El nou vehicle permet l’estalvi de combustibles fòssils, la reducció d’emissions de diòxid de carboni i la disminució de la contaminació acústica. Aquesta iniciativa es va provar durant el mes d’agost de l’any passat i es va valorar de forma molt positiva tant pels bons resultats pel que fa a la reducció del consum com pels beneficis ambientals.

És per aquests motius que enguany s’ha pres la decisió de perllongar el lloguer a 6 mesos i és que els agents de la Policia local de Vilanova n'han destacat la facilitat de conducció així com el poc soroll que generen, per tant tot un seguit d'avantatges per ampliar el període. Per dur a terme aquesta activitat s’ha sol·licitat una subvenció a la Diputació de Barcelona.

Share