Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Més de 412 persones opten als 32 plans d'ocupació que ha convocat l'Ajuntament de Parets

El consistori ofereix contractes de 4 mesos, de setembre a desembre,  amb el 70% de la jornada.

L'aposta per l'ocupació i la reducció del nombre d'aturats és una de les prioritats del Govern de Parets que ha centrat bona part dels esforços d'aquesta legislatura en aquest àmbit. Durant el 2013 l'Ajuntament haurà convocat un total de 82 plans d'ocupació amb fons propis per a persones sense feina residents al municipi. Entre setembre i desembre s'incorporaran 32 persones aturades en el marc de la segona convocatòria dels Plans d'ocupació, aquesta vegada els contractes seran de 4 mesos i 70% de la jornada.

Un total de 412 persones opten als 32 llocs de treball que realitzaran tasques en diverses àrees de l'administració local. Per aquesta convocatòria es sol·licitaven 7 perfils professionals i estava oberta a totes les persones aturades del municipi, com a condicions valorables, es tenien en compte les franges d’edat d’entre 18 i 29 anys o més de 50, ja que segons les estadístiques aquests són els segments amb més atur i més dificultats per inserir-se al món laboral.

Així s'han presentat 136 sol·licituds per les 18 places d'operaris/àries de neteja i manteniment, 62 pels tres llocs de treball d'auxiliars de la llar, 93 sol·licituds pels 3 plans d'ocupació en la funció de conserge-manteniment, 51 per 3 auxiliars administratius/ves, 18 per 3 auxiliars de conversa en anglès, 24 per una plaça d'auxiliar tècnic/a de manteniment de web i 28 sol·licituds per un lloc de treball de dinamitzador/a juvenil.

Cal recordar que a l'abril passat ja es van incorporar altres 32 persones desocupades en la primera convocatòria i els 18 restants ho van fer a començament d'any. Entre els requisits que ha exigit l'Ajuntament per optar als plans d'ocupació local hi ha: estar en situació legal d'atur, tenir la nacionalitat espanyola, de la UE, o estrangera amb permís de residència, estar inscrit a l'SLOP, no haver participat en cap pla d'ocupació des de setembre de 2012 i superior a 2 mesos i estar empradronat a Parets abans del 8 de març de 2013.

 

 

 

 

Share