Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Llagosta contractarà 22 aturats dins del Pla municipal contra l'exclusió social i laboral

El Consistori convoca setze places per a la brigada, quatre per al servei de jardineria i dues per a la neteja, amb contractes de 3 mesos de durada.

El Govern de La Llagosta posarà en marxa els primers plans d'ocupació propis de la legislatura, des d'ara i fins a final d'any té previst crear 22 llocs de treball per a persones sense feina. En total s'invertiran 43.000 euros per contractar persones inscrites a la Borsa de treball de l'Ajuntament. En tots els casos seran contractes temporals per tres mesos amb un 70% de la jornada, el consistori ha optat per aquest percentatge i no per un 100% per tal de poder contractar més persones.

L'Ajuntament dividirà els contractats en dos torns. Uns treballaran del 15 de juliol fins al 14 de setembre, i els altres seran contractats de l'1 d'octubre al 31 de desembre. Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria al web www.llagosta.cat o recollir-les a l'OAC de l'Ajuntament de la Llagosta de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores. Les instàncies amb la documentació es podràn presentar fins al 8 de juliol a l'OAC.

Altres requisits imprescindibles són estar aturat, empadronat al municipi amb una antiguitat mínima de sis mesos i estar apuntat a la Borsa de Treball de La Llagosta. A més, a l'hora de fer la selecció definitiva es tindran en compte altres aspectes, com ara si són aturats de llarga durada i la situació familiar.

Share