Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de La Llagosta diu que els sous dels plans d'ocupació convocats pel govern local són propis de la CEOE, el FMI o del Banc d'Espanya

Els socialistes denuncien que la partida destinada a ocupació està molt lluny de les necessitats de la població i de les possibilitats de l'Ajuntament.

El grup municipal socialista de La Llagosta afirma que la convocatòria de plans d'ocupació per part del govern local s'ha fet a "corre-cuita", per intentar sortir a la foto. Segons els socialistes el govern llagostenc ha necessitat "dos anys d'al·legacions i propostes del PSC per crear aquests plans" i recorden que fa unes setmanes el plenari va rebutjar la proposta socialista de dedicar 195.000 euros a plans d'ocupació i ara en destinen 43.000.

El Govern local, format per ICV-EUiA, CpLL i regidor no adscrit, assegura però que la proposta presentada pels socialistes era il·legal i que es va presentar en l'últim moment del període d'exposició pública i sense voluntat de negociar. El PSC va més enllà i afirma que "destinar només el 0,4% dels 10 milions d'euros del pressupost queda molt lluny de les necessitats de la població i les possibilitats de l'Ajuntament" i compara aquestes xifres amb les contractacions "d'un assessor jurídic per 43.000 euros/any i la gerència de l'empresa que gestiona El Turó per 74.000 euros/any".

El grup municipal encapçalat per l'exalcalde Antonio Rísquez remarca per últim que els salaris de 651 euros bruts al mes, la durada de 3 mesos i les condicions, 70% jornada, situen els contractes més a prop de les propostes de la patronal CEOE, del FMI o del Banc d'Espanya que d'un govern teòricament d'esquerres.

Veure notícia relacionada: La Llagosta contractarà 22 aturats dins del Pla municipal contra l'exclusió social i laboral

 
Share