Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets redueix el seu deute gràcies al romanent de tresoreria del 2012

El Govern destina 1 milió d'euros per cancel·lar totalment un préstec amb el BBVA i un altre de forma parcial amb l'entitat Caixabank.

L'Ajuntament de Parets va aprovar en la darrera sessió plenària -amb el vot a favor de totes les forces polítiques- amortitzar part del deute que el consistori té amb les entitats bancàries. El regidor d'Hisenda, Francesc Juzgado, va explicar que la proposta era reduir els préstecs "més gravosos", de manera que es va cancel·lar totalment un préstec pendent per valor de 321.000 euros amb el BBVA i un altre parcial amb Caixabank fins arribar a l'import del milió d'euros.

Aquesta operació permetrà un estalvi en concepte d'interessos a l'entorn dels 150.000 euros. Juzgado va recordar que l'Ajuntament ha "amortitzat deute per voluntat pròpia i no pas perquè el Govern central obligui". Al regidor d'Hisenda li hagués agradat destinar el milió d'euros a finançar part de les inversions del capítol 6 del pressupost i considera la normativa aprovada pel govern del PP com a "incongruent". Després d'aquesta amortització el deute de l'Ajuntament de Parets volta el 50%, un dels més baixos dels ajuntaments del Baix Vallès.

Veure notícia relacionada: Parets liquida el pressupost del 2012 de l'Ajuntament i del Patronat d'Ensenyament amb números positius

 

Share