Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El deute de la Generalitat de Catalunya amb l'Ajuntament de Parets és de 1,9 milions d'euros

El consistori rebaixa fins a 65 dies el termini de pagament de les seves factures durant el primer trimestre de 2013.

El darrer informe sobre el compliment de la morositat de l'Ajuntament de Parets -fet públic en el plenari del 27 de juny- assenyala que la situació de les arques municipals és bona tot i la crisi econòmica. La gestió dels tècnics de l'àrea d'Intervenció ha permès passar, en els darrers 3 mesos, de 79 a 65 dies el termini mitjà de pagament de les factures a proveïdors.

La dada més preocupant continua sent el deute que la Generalitat té amb l'Ajuntament que a 31 de març era d'1,9 milions d'euros, uns 300.000 euros menys, que el 31 de desembre de l'any passat. Un dels aspectes que ha denunciat el Govern local és que bona part del deute de l'administració autonòmica amb el consistori paretà -al voltant d'un milió d'euros- correspon a l'exercici pressupostari del 2010.

El regidor d'Hisenda, Francesc Juzgado, va denunciar que la Generalitat trigui 3 anys en pagar el seu deute. Des del Govern es valora positivament el fet que s'hagi reduït fins a 65 dies el termini mitjà de pagament tot i que la llei de morositat del PP obliga a complir amb els pagaments en un termini de 30 dies.

Share