Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La implantació de Medimarkt, al sector IVECO de Parets, crearà 70 nous llocs de treball

El procés de selecció de personal va començar aquest dilluns 8 de juliol i la recepció de currículums finalitzarà el 15 d’agost.

L’Ajuntament de Parets i l’empresa Media Markt, líder en la distribució d’electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics a Espanya i Europa, han signat aquest dilluns, un conveni de col·laboració per a la creació d’ocupació. L’acord estableix que Media Markt donarà prioritat a la contractació de persones de Parets i per aquest motiu, la gestió de les ofertes es canalitzarà també a través del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) i el web www.mediamarkt.es.

 

Els perfils dels candidats -que opten als 70 nous llocs de treball- és divers, des de personal de venda, caixers, magatzem, servei i atenció al client. Alhora, Media Markt generarà llocs de treball indirectes com ara contractació de serveis de manteniment, logística, seguretat o publicitat.

L’establiment, que s’implanta al sector IVECO de Parets, disposarà d’una superfície de 2.400 metres quadrats i serà el primer que hi haurà a tot el Vallès Oriental. El procés de selecció de personal va començar aquest dilluns, tot just després que hagi estat signat el conveni entre empresa i consistori, i la recepció de currículums finalitzarà el 15 d’agost.

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha assenyalat que “sumar esforços en matèria d’ocupació, que és una de les majors preocupacions actuals de la ciutadania, és clau per al desenvolupament local i Media Markt ha mostrat una excel·lent predisposició per prioritzar la contractació de gent de Parets".

De la seva banda, Luca Bradaschia, gerent de Media Markt Parets, ha destacat “el compromís social de l’empresa, fet pel qual posa en pràctica processos de selecció en què es prioritza la contractació de personal del municipi, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament de la població on s’implanta, com és el cas de Parets del Vallès.”

Una mica d'història

Media Markt és empresa líder europea en comerç d’electrònica de consum. L’èxit de la companyia, fundada l’any 1979 i englobada al grup Media-Saturn-Holding GmbH, està centrada en la selecció única de productes de marca a un preu mínim garantit, personal competent i una estructura organitzativa descentralitzada. Actualment, Media Markt compta amb 70 establiments a Espanya i 712 a quinze països d’Europa.

Share