Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

1.500 persones han presentat, en 4 dies, el seu currículum per treballar a la nova botiga Media Markt de Parets

Fins el 15 d'agost resta obert el termini per la recepció de currículums a través del Servei local d'ocupació o del web de la firma alemanya.

Tal com era de preveure i amb les xifres d'atur pels núvols s'han desbordat tote les previsions i -segons informa Rap 107- unes 1.500 persones han presentat el seu currículum -en els 4 primers dies- per optar a un dels 70 llocs de treball a la nova botiga de Media Markt que estarà ubicada al sector IVECO de Parets. Els perfils dels candidats és divers, des de personal de venda, caixers, magatzem, servei i atenció al client. Alhora, Media Markt generarà llocs de treball indirectes com ara contractació de serveis de manteniment, logística, seguretat o publicitat.

Dilluns passat, l’Ajuntament de Parets del Vallès i l’empresa Media Markt, líder en la distribució d’electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics a Espanya i Europa, signaven un conveni de col·laboració per a la creació d’ocupació, un acord on s'estableix que Media Markt donarà prioritat a la contractació de persones de Parets i per aquest motiu, la gestió de les ofertes es canalitzarà també a través del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) i  www.mediamarkt.es.

S'obre el procés de selecció de personal per al supermercat ALDI

D'altra banda, aquest divendres 12 de juliol, el Servei Local d’Ocupació de Parets ha iniciat la recollida de currículums per al procés de selecció de personal per al supermercat ALDI, que s’implantarà també al sector IVECO. El període de presentació de currículums es perllonga fins al 19 de juliol. Els interessats han de lliurar el currículum vitae a l’oficina de l’SLOP, al carrer Major 2-4 de Parets del Vallès, o bé emplenant el formulari d’inscripció del web: http://www.parets.cat/per-temes/ocupacio-i-empresa/ofertes

Els llocs de treball que s’ofereixen són d’un únic perfil, que haurà de desenvolupar tasques d’atenció al client, reposició de mercaderia, cobrament a caixa i neteja de la botiga. Es valorarà experiència en l’àmbit del comerç i l’atenció al públic. Entre final del mes de juliol i inicis d’agost, responsables d’ALDI procediran a fer les entrevistes a les persones preseleccionades.

Share