Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Comencen les obres del Club de l'Emprenedor de Sant Fost de Campsentelles

L’equipament, que podria estar a punt cap a final d'any, tindrà uns 231 metres quadrats construïts i una zona pavimentada de 135 metres.

Les màquines ja han començat a realitzar els primers moviments de terra i rebaixos de cimentació als terrenys del carrer de Santa Rosa, molt a prop de la carretera BV500 que va de Mollet a Badalona, on s’emplaçarà el futur Club de l’emprenedor de Sant Fost. Les obres, que porta a terme una Unió Temporal d’Empreses (UTE), formada per PBOSI SLU i COYNSA SL,està previst que finalitzin a final d’any. La UTE substitueix a l'empresa BARNASFALT que tot i rebre l'adjudicació dels treballs va renunciar posteriorment.

El Club de l’emprenedor, emmarcat dins el “Projecte de modernització del sector empresarial”, té un cost de 644.000 euros, i està finançat pels Ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles, els industrials de Sant Fost, la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), és un espai físic destinat a  donar suport a les persones emprenedores en l’etapa de definició del seu projecte empresarial i als industrials.

La construcció del Club de l’emprenedor -que tindrà uns 232 m2 construïts i una zona pavimentada de 135m2- es complementa amb el desplegament de la xarxa de fibra òptica al polígon, que s’adjudicarà en breu. 

Share