Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

32 persones aturades s'incorporaran, a partir del 2 de setembre, a treballar a l'Ajuntament de Parets en plans d'ocupació

En total el Govern Municipal haurà creat al llarg de l'any fins a 82 plans d'ocupació per desenvolupar tot tipus de tasques.

A partir del proper dilluns, 2 de setembre, s’incorporaran de manera progressiva als seus respectius llocs de treball les 32 persones seleccionades a la segona convocatòria dels Plans d’ocupació locals de Parets per al 2013. Durant 4 mesos, 18 operaris/àries de neteja i manteniment, 3 auxiliars de la llar, 3 conserges-manteniment, 3 auxiliars administratius/ves, 3 auxiliars de conversa en anglès, 1 auxiliar tècnic/a de manteniment web i 1 dinamitzador/a juvenil treballaran per a l’Ajuntament de Parets, amb una jornada laboral del 70%.

 

En aquesta convocatòria han presentat la seva sol·licitud 412 persones del municipi en situació d’atur. D’altra banda, durant aquest mes d’agost han finalitzat el seu contracte les 32 persones seleccionades a la primera convocatòria dels Plans d’ocupació locals d’enguany.

Durant aquest any, l’Ajuntament contractarà mitjançant aquests plans un total de 82 persones. La creació de Plans d’ocupació és una de les accions del programa de polítiques actives d’ocupació de l’Ajuntament per l’any 2013, que inclou també una àmplia oferta formativa gratuïta adreçada a les persones en situació d’atur i el suport a l’emprenedoria i la promoció econòmica.Parets és un dels municipis del Baix Vallès que major nombre de plans ocupacions i que més diners del pressupost destina a aquest capítol.

Share