Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles gestionarà aquest 2013 un pressupost de 7,7 milions d'euros, gairebé la mateixa quantitat que l'any anterior

A més de la construcció del nou cementiri mancomunat el Govern local destinarà una partida de 114.000 euros al capítol d'inversions per l'adquisició de nou mobiliari urbà i equipament informàtic.

Amb el vot favorable de tots els grups polítics l'Ajuntament de Martorelles aprovava en la darrera sessió plenària abans de les vacances d'agost el pressupost municipal per al 2013 xifrat en 7.714.024 euros, 66.000 euros menys que el del 2012. La principal novetat del document respecte al de l'any anterior és que inclou en l'apartat de transferències d'altres administracions, els 250.000 euros que la Diputació de Barcelona ha atorgat al consistori martorellenc per subvencionar la construcció del nou cementiri.

Durant els 7 primers mesos de l'any l'Ajuntament ha treballat amb el pressupost prorrogat i de fet hauria pogut continuar però finalment es va sotmetre a aprovació per incloure la subvenció de l'ens provincial i incloure 114.000 euros destinats -en el capítol 6 d'inversions- al mobiliari urbà i adquisició d'equipament informàtic.

El pressupost del 2013 inclou igualment una partida de 72.000 euros que el Govern destinarà per atorgar ajuts a les empreses que contractin persones desocupades de Martorelles, la previsió és que es pugui formalitzar des de setembre i fins desembre al voltant de 36 noves contractacions i així reduir la xifra d'aturats que volta les 500 persones.

Pel que fa a l'inici de les obres del nou cementiri macomunat amb l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles està previst que comencin cap al novembre, abans però caldrà convocar el procés de licitació. El pas previ ha estat la compra dels terrenys ubicats al final de la Ronda Nord, a l'alçada del carrer Cadí, per un import aproximat de 60.000 euros.

Cal recordar que la Mancomunitat Intermunicipal de Martorelles i Santa Maria van rebre recentment l'autorització del Jurat d'Expropiació de la Generalitat de Catalunya per ocupar els terrenys que eren propietat de la Diputació i la Fundació de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.

 

 

Share