Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles destinarà 72.000 euros del pressupost per subvencionar la contractació de persones aturades del municipi

Les empreses que formalitzin un contracte de sis mesos i/o superior amb un aturat i/o aturada martorellenc rebran un màxim de 2.000 euros.

El Govern de Martorelles vol crear abans de finalitzar el 2013 un total de 36 noves contractacions per les persones del municipi que ara mateix no tenen feina. Per això, destinarà una partida de 72.000 euros, entre setembre i desembre que servirà per obrir una línia d'ajuts a les empreses que donin feina. Fins ara, diverses firmes del Polígon Industrial ja han mostrat el seu interès que serà 'exclusiva' pels aturats i aturades de Martorelles.

La mesura -que es va incloure en l'aprovació del pessupost municipal del 2013- es produeix arran de la greu situació de crisi econòmica i davant de la pèrdua de molts llocs de treball per part de veïns del municipi. Val a dir que la Regidoria d'Empresa de l'Ajuntament pretén signar convenis amb empreses del municipi amb l'objectiu que les contractacions que es formalitzin els beneficiaris siguin els veïns i veïnes de Martorelles.

La quantitat total per aquest 2013, 72.000 euros, és la més alta que destina un Ajuntament del Baix Vallès i a més, per un període tan curt. L'objectiu és que de cara al 2014 ampliar encara més la partida destinada a subvencionar les noves contractacions i reduir la xifra d'aturats del municipi que el juliol passat era de 451 desocupats, una taxa del 17,57%, per sota de la mitjana del territori baixvallesà que és del 18,99%.

Share