Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles preveu reduir el seu endeutament fins el 43% aquest 2013

Gràcies a la gestió del Govern quatripartit el consistori ja compleix la Llei de Morositat del PP i ha passat de pagar les factures de 150 a 30 dies.

La gestió econòmica duta a terme per l'Ajuntament de Martorelles durant l'any passat ha donat els seus resultats tancant l'exercici del 2012 amb un romanent de tresoreria per a despeses generals d'1,1 milions d'euros, 10 vegades més que el 2011. Les arques municipals van tenir l'any passat superàvit malgrat que la Generalitat de Catalunya continua sense fer front al deute que manté amb el consistori de Martorelles.

El nivell d'endeutament del consistori s'ha reduït considerablement fins el 52%, un dels més baixos dels municipis de Catalunya, quant la llei permet un endeutament de fins el 75% d'ingressos corrents liquidats. L'any 2012, Martorelles va reduir en 320.909 euros el seu deute i durant el 2013 es vol arribar al 43%.

La bona situació econòmica de les finances locals farà que el Govern local, integrat per Units per Martorelles, Més Acció per Martorelles, ICV-EUiA i ERC, pugui afrontar a curt termini l'execució de diverses actuacions previstes dins de la Llei de Barris a Can Sunyer tot i no comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Share