Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Montornès convoca 6 llocs de treball en el marc dels Plans d’Ocupació Locals

El proper 10 de setembre acaba el termini per presentar les sol·licituds a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació.

L’Ajuntament de Montornès ha convocat 6 llocs de treball en el marc dels Plans d’Ocupació Local, impulsats en solitari pel Consistori. Les contractacions tindran una durada d’entre 6 i 9 mesos, en funció dels projectes. Els plans inclouen en total 17 programes que abasten gran part dels àmbits d’actuació municipal, els primers contractes es van formalitzar el juliol passat i durant les properes setmanes es convocaran 16 llocs de treball més que completaran les 27 contractacions previstes en els plans de 2013.

Els 6 llocs de treball que s’han convocat aquests dies pertanyen a quatre projectes que es desenvoluparan en diversos equipaments municipals i un cinquè relacionat amb una campanya dedicada a promoure el civisme ciutadà.

Les persones interessades han d’estar empadronades a Montornès i inscrits a la Borsa de Treball Municipal. Els candidats han de tramitar la sol·licitud a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació www.diba.cat/slo. El termini finalitzarà el proper 10 de setembre.

El pressupost de 2013 preveu una partida econòmica de 350.000 euros pels Plans d’Ocupació Local, als quals se sumaran 11.947 euros procedents de l’estalvi de les pagues extraordinàries de Nadal a què van renunciar els regidors del govern local, integrat en solitari per ICV-EUiA.

Veure notícies relacionades:

L'Ajuntament de Montornès reacciona a la sentència i convoca per decret 27 plans d'ocupació locals amb fons propis

L'Ajuntament de Montornès contractarà entre 30 i 40 persones aturades en plans d'ocupació propis

Montornès destinarà 58.000 euros per subvencionar les empreses que contractin aturats del municipi

Share