Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Abertis invertirà 3 milions d'euros per construir l'enllaç directe entre la C-17 i la C-33, a l'alçada de Mollet

Les obres podrien executar-se durant el 2014 tal com va avançar divendres en la seva visita a la ciutat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Vila va afirmar que “Mollet és un municipi molt tensionat i per això hem pres una decisió molt important: la connexió de la C-17 amb la C-33”. El conseller va avançar que el cost d’aquesta actuació, de 3 milions d’euros, anirà a càrrec de la concessionària Abertis i que durant aquest 2013 es duran a terme totes les tramitacions administratives necessàries per fer l’actuació el 2014. L'enllaç directe -de 800 metres- és una vella reivindicació de l’Ajuntament de Mollet per evitar el pas pel municipi de trànsit que es dirigeix als polígons industrials.

En la seva visita a Mollet, divendres passat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va conèixer diferents projectes de la ciutat -de la mà de l'alcalde Monràs- relacionats amb la seva conselleria. 

Infraestructures ferroviàries a Mollet

Durant la seva estada a la ciutat va visitar l’emplaçament del projecte de soterrament i desdoblament de la línia de ferrocaril Barcelona-Vic, així com l’Estació de França, una infraestructura que presenta nombrosos greuges d’accessibilitat i seguretat.

Pel que fa a ll’Estació de França, l’Ajuntament n’ha denunciat les mancances en diverses ocasions, tant al Ministeri de Foment com a Renfe. El conseller es va comprometre a parlar-ne amb les autoritats ferroviàries.

En quant al desdoblament i soterrament de la línia de Rodalies R-3 (L'Hospitalet-Vic), Vila va subratllar la importància de desdoblar aquesta via que uneix Barcelona amb França passant per Vic. El conseller va avançar que la Generalitat prioritzarà aquesta actuació i treballarà de la mà de l’Ajuntament per aconseguir que es faci realitat el soterrament de la via al pas de Mollet, per tancar aquesta “ferida urbana”.

L'espai rural de Gallecs

La visita del conseller va començar al Consorci de l’Espai Rural de Gallecs on va conèixer el projecte d’aquest organisme i va tastar els productes autòctons. Vila va lloar aquest espai com el pulmó verd més important de la corona metropolitana i va destacar que treballarà per regularitzar la situació de les persones residents a Gallecs.

Share