Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La botiga de joguines Don Dino obrirà les seves portes, al sector IVECO de Parets, el primer cap de setmana d'octubre

El Servei Local d'Ocupació s'encarregarà de la selecció de personal del nou establiment on hi treballaran entre 3 i 4 persones.

La cadena de joguines Don Dino, amb seu a Santa Eulàlia de Ronçana i amb més de 20 anys de trajectòria, obrirà una tercera botiga al Vallès Oriental que estarà ubicada al centre comercial La Volta, al sector IVECO de Parets. La firma que té unes 200 botigues franquiciades a tot l'Estat espanyol ja disposa d'un establiment a Granollers i d'una botiga outlet a La Roca Village. Don Dino serà la quarta marca que s'implanti en el centre comercial paretà després de Mcdonald's, Mercadona i Speedgrass. Segons les previsions de l'empresa la botiga de joguines paretana -amb 400 metres quadrats de superfície- podria obrir el primer cap de setmana d'octubre.

Com ja ha succeït en la implantació d'altres empreses al sector IVECO, el Servei local d'Ocupació de Parets s'encarregarà del procés de selecció de personal. En principi Don Dino donarà feina a entre 3 i 4 persones aturades de la població. L'acord signat entre l'Ajuntament i la firma vallesana preveu la participació de Don Dino en les campanyes socials que es tirin endavant a la localitat relacionades amb els infants.

Don Dino, del grup Dream's Jocs, ocuparà un local ubicat entre el futur supermercat de descomptes ALDI i la cadena d'electrodomèstics Media Markt que obriran a finals d'any. La gerent de la firma, Maria Antonia Cladellas va dir durant la signatura del conveni amb l'Ajuntament baixvallesà que la de Parets "vol ser una botiga insígnia de la marca perquè està molt ben ubicada i compta amb bones comunicacions",  al peu de la C-17 i amb facilitats d'aparcament.

Share