Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El renovat Mercat ambulant de Montornès Nord es posarà en marxa aquest proper dissabte

El Govern local vol donar-li un nou impuls i per això s'ha canviat el dia de celebració, del dimecres al dissabte, i la ubicació, del carrer de la Llibertat al de Federico García Lorca.

El mercat setmanal de Montornès Nord inicia aquest dissabte, 21 de setembre, una nova etapa. A partir d’aquesta setmana se celebrarà tots els dissabtes al carrer de Federico García Lorca, en lloc dels dimecres al carrer de la Libertat. El mercat es posarà en marxa amb una quinzena de parades, n’hi haurà 7 de dedicades a l’alimentació, 6 a l’equipament personal (roba, calçat, cosmètica, etc.) i 2 a l’equipament de la llar.

Amb el canvi de dia i d’ubicació es pretén reactivar l’activitat del mercat aprofitant el moviment comercial del cap de setmana i incrementant les sinèrgies amb els establiments de l’entorn. La mesura segueix les indicacions del Pla estratègic de comerç de Montornès elaborat l’any passat per l’empresa Daleph, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els recursos del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.

Les bases d'adjudicació de les parades estableixen que el mercat en pot arribar a tenir 30. L’Ajuntament manté obert el termini perquè les persones que ho vulguin puguin presentar la sol·licitud per a alguna de les places que encara queden vacants.

Veure notícia relacionada:

El Govern de Montornès vol impulsar el mercat ambulant de Montornès Nord

Share